dimarts, 28 d’agost de 2012

TARTA DE MUS TRES XOCOLATES














Ingredients:
100 g de xocolata blanca + 100 g de nata
100 g de xocolata amb llet + 100 g de nata
100 g de xocolata negra + 100 g de nata 
600 g de nata muntada
Confitura de gerds
Base de pa de pessic
Almívar


Prepareu cada mous de la mateixa manera; Foneu la xocolata en un cassó amb els 100 g de nata (especial per muntar) i les 3 cullerades de sucre. Barregeu bé i quan sigui freda, poseu-la  a la nevera fins l'endemà.


Al dia següent munteu 200 g de nata per cada xocolata. A continuació munteu les xocolates que teniu a la nevera i quan sigui ben muntada, amb  l'ajuda d'una espàtula barregeu bé amb els 200 g de nata, i amb moviments envolvents.

Empleneu un aro  refredant cada mus ½ d'hora, abans d'afegir la següent capa i per aquest ordre:
1r. la mus de xocolata blanca
2n. la mus de xocolata amb llet
3r. la mus de xolcolata negra.
4r. tapeu l'aro amb una base prima de pa de pessic, prèviament embadurnat amb una mica d'almívar i una capa fina de confitura de gerds.

Poseu-lo al congelador durant un parell d'hores i desmotlleu-lo a l'inrevés, per tal que us quedi el pa de pessic com a base i la xocolata blanca a dalt.

NOTA: Decoreu al gust, amb l'ajuda d'un colador tireu xocolate amb pols o Cola-Cao. 


PEBROTS FARCITS DE TRUITA DE PATATES














Ingredients:

4 pebrots verds 
2 patates grosses
1 ceba
3 ous
Oli d'oliva
Sal

Talleu els pebrots per la part de la cua, netegeu-los per dins amb aigua i deixeu-los escórrer. Fregiu les patates i la ceba com si anéssiu a fer una truita de patates. Un cop ben sofregit, escorreu-ne l'oli. Bateu els ous i afegiu-hi les patates i la ceba. Farciu els pebrots amb aquesta barreja ajudant-vos d'una cullereta. Col-loqueu els pebrots farcits en una paella amb l'oli una mica calent. Feu-los coure poc a poc i aneu donant voltes fins que la truita s'hagi pres.
NOTA: Els podeu presentar amb una safata i amb una base de salsa de tomàquet, també queden molt bé tallats a rodanxes. Es poden mejar freds o calents.