diumenge, 23 de març de 2014

BRÓQUIL AMB BEIXAMEL












Ingredients:
Bròquil
Sal
20 gr. de mantega
80 gr. de farina
Pebre negre
3/4 l. de llet
Formatge ratllat
Nou moscada 

En primer lloc feu la beixamel.

En una cassola petita, afegiu la mantega, la farina, salprebreu i afegiu la nou moscada. Poseu al foc i remeneu amb l'ajuda d'unes varetes o cullera de fusta. Quan la mantega estigui desfeta afegiu la llet poc a poc, sense deixar de remenar.

Continueu remenant, fins aconseguir la densitat que necessiteu. Aproximadament 10 minuts a foc lent.

D'altra banda

Talleu el bròquil,  renteu-lo i bulliu-lo amb aigua bullint i una mica de sal a foc fort durant 15 – 20 minuts. Escorregueu-lo i poseu-lo en una safata per al forn.

Aboqueu pel damunt la beixamel i afegiu el formatge ratllat per sobre amb una mica de trossets de mantega per tal que us quedi daurat.  i introduiu al fron a 200ªC durant uns 10 minuts

1 comentari:

  1. D'aquesta manera tan bona...potser cola que les peques es mengen el bròquil!!! Petons!

    ResponElimina