Ingredients:
Per fer la massa
1 Kg de farina
100 grams de llevat
1 got d'aigua
2 rovells d'ou
30 g de mantega
1 dl. d'oli d'oliva
sal
Per fer el recapte:
2 pebrots escalivats
2 albergínies escalivades
2 cebes escalivades
2 tomàquets triturats
2 arengades
oli d'oliva
Per començar, prepareu la massa. Poseu la farina sobre el marbre i feu-li un forat al centre com si fos un volcà, tireu-hi el llevat per sobre (que us quedi ben repartit), el rovell d'ou al centre, una mica d'aigua i ja podeu començar a remenar (si us demana més aigua n'hi podeu afegir).
Per fer la massa
1 Kg de farina
100 grams de llevat
1 got d'aigua
2 rovells d'ou
30 g de mantega
1 dl. d'oli d'oliva
sal
Per fer el recapte:
2 pebrots escalivats
2 albergínies escalivades
2 cebes escalivades
2 tomàquets triturats
2 arengades
oli d'oliva
Per començar, prepareu la massa. Poseu la farina sobre el marbre i feu-li un forat al centre com si fos un volcà, tireu-hi el llevat per sobre (que us quedi ben repartit), el rovell d'ou al centre, una mica d'aigua i ja podeu començar a remenar (si us demana més aigua n'hi podeu afegir).
Quan tingueu la massa feta, emboliqueu-la amb un drap i deixeu-la reposar 10 minuts. Aleshores torneu-la a treballar amb una mica d'oli, aplaneu-la amb el corró i poseu-la en una safata.
Amaniu-la amb una mica d'oli i col•loqueu-hi la ceba, el prebrol i l'albergínia escalivats, el tomàquet cru, i les arengades pel damunt, tallades a trossos.
Amaniu-la amb una mica d'oli i col•loqueu-hi la ceba, el prebrol i l'albergínia escalivats, el tomàquet cru, i les arengades pel damunt, tallades a trossos.
Al final tireu-li un raig d'oli per sobre i poseu-la al forn a 170º durant 30 minuts.
NOTA: Podeu fer les combinacions que volgueu (amb bolets, amb cansalada, amb verdures, etc.)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada