3 gots de iogurt de farina
1 sobre de llevat
2 gots de iogurt de sucre
1 got de iogurt d'oli
3 ous
2 cullerades de suc i pell de llimona ratllada
Enceneu el forn a 180è, perquè es vagi escalfant.
En un bol poseu els rovells dels ous, i afegeiu-hi el iogurt, batreu fins que quedi tot ben barrejat. Afegiu els dos gots de sucre, i els tres de farina a través d'un colador, sobre la farina poseu el llevat, el suc i la pell de la llimona ratllada, i el got d'oli. Barregeu amb compte.
Monteu les clares a punt de neu fort i afegiu-les a la barreja, reserveu una mica per posar per la part de sobre. Unteu el motlle amb una mica de mantega i empolvoreu amb farina, perquè el pa de pessic no es pegui al motlle.
Aboqueu la barreja i finalment per damunt esteneu la mica de clara muntada que hem reservat i tireu per damunt sucre.
Poseu al forn i deixeu-lo coure uns 30 minuts 180ºC.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada