Ingredients:
1 Bròquil
Sal
20 gr. de mantega
80 gr. de farina
Pebre negre
3/4 l. de llet
Formatge ratllat
Nou moscada
En primer lloc feu la beixamel.
En una cassola petita, afegiu la mantega, la farina, salprebreu i afegiu la nou moscada. Poseu al foc i remeneu amb l'ajuda d'unes varetes o cullera de fusta. Quan la mantega estigui desfeta afegiu la llet poc a poc, sense deixar de remenar.
Continueu remenant, fins aconseguir la densitat que necessiteu. Aproximadament 10 minuts a foc lent.
D'altra banda
Talleu el bròquil, renteu-lo i bulliu-lo amb aigua bullint i una mica de sal a foc fort durant 15 – 20 minuts. Escorregueu-lo i poseu-lo en una safata per al forn.
Aboqueu pel damunt la beixamel i afegiu el formatge ratllat per sobre amb una mica de trossets de mantega per tal que us quedi daurat. i introduiu al fron a 200ªC durant uns 10 minuts
D'aquesta manera tan bona...potser cola que les peques es mengen el bròquil!!! Petons!
ResponElimina