Ingredients:
Pa de pessic (aquí teniu l'enllaç de la recepta)
500 grs de mantega
475 grs d'almívar (aigua, brandi i sucre)
250 grs d'ametlla laminada i torrada
250 grs d'almívar (aigua, brandi i sucre) per embadurnar el pa de pessic.
Sucre glas
Primerament feu el pa de pessic el dia abans, ja que és millor que estigui reposat. Si el fiqueu al cogelador molt millor, així el podreu manipular millor alhora de tallar-lo.
Feu la mantega barrejada poc a poc amb els 475 grs d'almívar, fins que us quedi el punt de pomada.
Talleu en dos parts el pa de pessic, embadorneu cada part amb l'almìvar i a continuació ompliu amb la mantega a punt pomada la primera capa de pa de pessic, poseu al damunt l'altra capa de pa de pessic i torneu a omplir amb la mantega, així successivament fins acabar amb l'últim tall de pa.
Comenceu a posar la mantega primerament pels costats, amb l'ajuda d'una paleta, un cop tingueu ben untat els costats, procediu a untar la part del damunt, procurant que us quedi ben llisa i igualada.
Agafeu un bol ample i poseu les ametlles laminades, amb molta cura agafeu el pastís amb una ma, inclineu-lo una mica damunt del bol i amb l'altra ma poseu ametlles per la part de sobre, i fiqueu les ametlles que us admeti. Seguidament aneu fent els laterals fins que ho tingueu ben cobert.
Espolvoreu la part superior amb sucre glas.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada