Ingredients:
1,5 kg. de cap de vedella i "callos" (tripes de vedella)
400 gr. de cigrons cuits
1 xoriço
25 gr de tacos de pernil
2 cebes grans
1/2 pebrot vermell
2 tomàquets
1/2 got de vi blanc
1 bitxo
1 cullera de farina
Sal i pebre
Llorer
100 ml d'oli
Caldo
Ametlles i avellanes
1 cullera d'all i julivert
2 carquinyolis ( o bastonets o pa torrat, etc)
Primer de tot renteu bé el cap i la tripa, encara que l'hagueu comprat cuita.
Piqueu la ceba juntament amb el troç de pebrot vermell i fregiu fins que sigui ben ros.
Talleu el xoriço a rodanxes i juntament amb els tacos de pernil, ho afegiu al sofregit.
A continuació tireu el tomàquet i doneu-li unes voltes, deixeu-lo que es faci poc a poc. Un cop estigui ben cuit, tireu el vi blanc i deixeu-lo reduir. En aquest moment podeu incorporar el bitxo i la fulla de llorer. Salpebreu.
Incorporeu els callos i el cap i doneu-li unes voltes.
A continuació tireu una cullerada de farina i barregeu bé. Un cop ben remenat afegiu el caldo, una mica més de la meitat de l'olla i deixeu-lo coure uns 30 minuts aproximadament.
Afegiu els cigrons.
Afegiu els cigrons.
Per últim piqueu les ametlles, les avellanes, l'all el julivert i els carquinyolis (o bastonets, o pa torrat, etc.) i tireu la picada pel damunt, deixeu que faci el xup xup durant 5 minuts més
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada