Ingredients:
Bacallà dessalat Pebrot escalivat
Espinacs
Crema de llet o nata
Panses
Pinyons
Ou
2 grans d'all
Oli
Sal
Primerament feu un allioli i reserveu-lo.
Enfarineu el bacallà, fregiu-lo i reserveu-lo.
Enfarineu el bacallà, fregiu-lo i reserveu-lo.
Escaliveu el pebrot, peleu-lo i reserveu-lo.
Bulliu els espinacs i els escorregueu bé, a continuació poseu oli en una paella i fregiu un gra d'all ben picat, les panses i els pinyons, procurant que no s'arribin a daurar massa. En aquest moment tireu una mica de crema de llet o nata i a continuació passeu els espinacs per la paella, barrejant-lo bé.
Agafeu una safata per anar al forn i munteu de la següent manera:
Poseu una capa d'espinacs a la crema, poseu una capa de pebrot escalivat, col·loqueu els talls de bacallà per sobre del pebrot i per damunt de cada tall de bacallà poseu l'allioli. Finalment gratineu-lo fins que l'allioli quedi daurat.
NOTA: El forn ha d'estar molt calent i alhora que introduïu la safata, poseu el gratinador. Lo bo d'aquest plat és menjar-lo amb la combinació dels tres ingredients, espinacs, pebrot i bacallà.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada