ROTLLO DE TRUITA















Ingredients del rotllo d'espinacs:
3 ous
100 gr de formatge Philadelphia
100 gr de pernil salat
150 gr d'espinacs
Panses
Pinyons
Oli
Sal
Llavors de sèsam
Mantega desfeta


Ingredients del rotllo de salmó:
3 ous
100 gr de formatge Philadelphia
100 gr de salmó fumat
Cogombrets en vinagre
Un polsim d'anet
Unes quantes nous o avellanes
Mantega
Llavors de rosella


Feu les dues truites, bateu els ous amb una mica de sal, en una paella d'uns 24 cm. poseu una mica d'oli i bolqueu els ous batuts i els deixeu coure primer d'una banda i després per l'altre però sense doblegar-la, fent-la com unes crêpes. Heu de procurar que no es daurin massa, així serà mes fàcil embolicar-les i estaran mes sucoses.

Poseu-les cadascuna en un plat i deixeu que es refredin completament. 


Comenceu amb la primera, la de salmó,col·loqueu-la sobre paper film i empleneu-la. No es cobreix tota la truita cal deixar un dels extrems lliures de farcit.



Primer unteu amb el formatge. Trossegeu un o dos cogombrets, i un parell de nous o 4 avellanes i les escampeu per sobre del formatge, espolvoreu amb una mica d'anet. Col·loqueu damunt les rodanxes de salmó fumat i ho cobriu de nou amb una mica més de formatge i anet.


Enrotlleu la truita amb l'ajuda del paper film girant els extrems com si fos un caramel, estrenyent-ho perquè quedi ben tancat. Ho fiqueu en la nevera i la deixeu un mínim de 3 hores, si és per l'endemà ho podeu deixar tota la nit. Ho traieu, li lleveu el plàstic i talleu els extrems per igualar-los

Per a la cobertura prepareu dos plats, en un poseu un parell de culleres de mantega que haureu fos en el micro i en l'altre les llavors de rosella, Passeu el rotllo per la mantega i després per les llavors estrenyent perquè s'impregni bé. Talleu en rodanxes i serviu.

Per preparar els rotllos d'espinacs solament varia el farcit; podeu utilitzar-les fresques o congelades, les bulliu, les passeu per una paella amb una mica d'oli amb les panses els pinyons i una mica de crema de llet. Poseu una capa d'espinacs, una rodanxa de pernil i per damunt una altra capa d'espinacs.  Igual que abans.. el film.. la nevera..  Passeu el rotllo per la mantega i després per les llavors, en aquest cas de sèsam. Talleu en rodanxes i serviu.


Comentaris