Ingredients:
500 gr de nata per muntar
200 gr de xocolata negra
45 gr de sucre glas
Poseu en un cassó la
nata per muntar i un cop bulli, afegiu-li la xocolata a bocins i retireu-la del
foc. Remeneu amb unes varilles fins que la xocolata estigui ben dissolta. Un
cop ho tingueu acabat, reserveu-la a la nevera unes dotze hores o més.
Quan la vulgueu fer
servir, sols heu de muntar-la igual que faríeu amb la nata. Afegiu-hi el sucre
i utilitzeu els estris ben freds. Veureu que bona queda, i el resultat està per
llepar-se els dits.
NOTA: Aquesta trufa és
ideal per utilitzar com a farciment de pastissos, braços de gitanos, lioneses,
etc.
Si voleu més gust de
xocolata o més suau, podeu variar la quantitat de xocolata sense cap problema.
Dan ganas de meter el dedo en esta trufa tan rica. Un buen relleno que espero ver donde lo vas a aplicar.
ResponEliminaUn abrazo enorme, mi querida Mussola
Blanca de JUEGO DE SABORES
MMmm.....posaria el dit! Què bona ha de ser!
ResponEliminaPetonets, Montse!
Olga