TRUFA DE XOCOLATA




















Ingredients:
500 gr de nata per muntar
200 gr de xocolata negra
45 gr de sucre glas


Poseu en un cassó la nata per muntar i un cop bulli, afegiu-li la xocolata a bocins i retireu-la del foc. Remeneu amb unes varilles fins que la xocolata estigui ben dissolta. Un cop ho tingueu acabat, reserveu-la a la nevera unes dotze hores o més.

Quan la vulgueu fer servir, sols heu de muntar-la igual que faríeu amb la nata. Afegiu-hi el sucre i utilitzeu els estris ben freds. Veureu que bona queda, i el resultat està per llepar-se els dits.



NOTA: Aquesta trufa és ideal per utilitzar com a farciment de pastissos, braços de gitanos, lioneses, etc. 

Si voleu més gust de xocolata o més suau, podeu variar la quantitat de xocolata sense cap problema. 



Comentaris

  1. Dan ganas de meter el dedo en esta trufa tan rica. Un buen relleno que espero ver donde lo vas a aplicar.
    Un abrazo enorme, mi querida Mussola
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. MMmm.....posaria el dit! Què bona ha de ser!
    Petonets, Montse!
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada