dilluns, 29 de juliol de 2013

SALMOREJO



Ingredients:
1k de tomàquets
250 grams de pa del dia anterior
Sal
Oli
Aigua
2 grans d'alls
1 ou dur picat
Dauets de pernil

Peleu els tomàquets i talleu-los en trossos grans, introduir-los en un got per batre.

Afegiu la molla de pa del dia anterior (prèviament remullada amb aigua), els alls pelats i tallats (us recomano que se li tregueu l'arrel del mig i així no us tornarà), la sal i un raig d'oli d'oliva.

Comenceu a batre i aneu afegint l'oli com si es tractés de muntar una maionesa.

Serviu ben fred en un bol i espolseu amb el pernil picat o cruixent de pernil i l'ou dur.

NOTA: Aquest plat queda molt bo també amb bacallà fumat o amb una llauna de tonyina i amb olives farcides o simplement amb patates fregides palles. I si ho prefereiu, unteu el salmorejo en una torrada i poseu-li talls de pernil o bacallà. És una altra manera de gaudir-lo.

Jo el que faig és que poso els ingredients addicionals en bols i cadascun tria i es munta el plat al seu gust.

1 comentari:

  1. Quines receptes més interessants i bones que fas :)
    No tens per subsciure't al blog? Així podria anar seguint les teves receptes?
    Gràcies, petons!
    http://vadeteca.blogspot.com

    ResponElimina