Ingredients:
2 gots de farina (200 grs)
50 grs de mantega o margarina
4 ous
½ litre de llet
½ got d’aigua
2 cullerades de sucre
Una mica de sal
Oli de girasol
1 sobre de sucre de vainilla
Poseu en un pot la llet, l’aigua i la mantega, poseu una mica de sal, el sucre i un sobre de sucre de vainilla.
50 grs de mantega o margarina
4 ous
½ litre de llet
½ got d’aigua
2 cullerades de sucre
Una mica de sal
Oli de girasol
1 sobre de sucre de vainilla
Poseu en un pot la llet, l’aigua i la mantega, poseu una mica de sal, el sucre i un sobre de sucre de vainilla.
Poseu el pot al foc i quan comenci a bullir, tireu la farina de cop i amb el foc baix removeu fins que la massa és desprengui de les parets. Retireu-lo del foc i quan la massa és refredi una mica, afegiu els ous, d’un en un, treballant bé la massa, fins que s’absorbeixin bé.
Heu de remenar amb moviments envolvents, intentant que entri l'aire dins de la massa. Us ha de quedar una massa homogénea.
Amb l’ajut d’una cullera i amb el dit remullat amb oli, fregiu els bunyols amb abundant oli calent.
Ells sols s’han de girar i quan estiguin daurats poseu-los damunt d’un paper absorvent i ensucreu-los.
NOTA: Es poden barrejar el sucre amb canyella en pols. També es poden farcir de crema, nata o xocolata
Els bunyols de la meva àvia
ResponEliminabunyols molt bons i fàcils de fer
ResponEliminaque ricos son el brunyol
ResponElimina