divendres, 1 d’abril de 2011

CREMA DE CARBASSÓ




Ingredients:
500 grams de carbassó
80 grams de ceba
1 patata
25 grams de mantega
250 ml de brou de pollastre
200 ml de nata per cuinar
Oli d'Oliva
Sal
Pa torrat (opcional)
Pernil (opcional)

Talleu la ceba molt finament i poseu-la en una cassola amb 4 cullerades d'oli. Deixeu que es facin a poc a poc, fins que estigui potxada. Quan estigui la ceba afegiu-hi el carbassó i la patata (tot tallat a daus) i deixeu-lo a foc mitjà durant 10 minuts remenant de tant en tant.

Poseu a escalfar el brou mentre es fa el carbassó.

Passats els 10 minuts s'afegiu al carbassó la mantega i remeneu fins que es fongui completament.
Afegiu el caldo i deixeu-lo que cogui durant 20 minuts. A continuació tritureu-lo tot fins que quedi una crema fina. A l'últim moment tireu la nata i berregeu bé.

Ho podeu acompanyar amb uns daus de pa torrat i pernil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada