dijous, 21 de febrer de 2013

CARXOFES ARREBOSSADES CRUIXENTS



















Ingredients:
Carxofes
Farina
Sifó 
Sal
Safrà (colorant) 
Llimona
Oli

Talleu les carxofes a làmines i deixeu-les a remull en aigua, sal i una mica de llimona, per tal que no es facin negres.

Poseu en un bol la farina, un polsim de sal i una mica de colorant (aquest servirà per donar-li un bon color daurat, ja que la pasta no porta ou), i li aneu incorporant el sifó fins aconseguir una pasta fina, ni massa clara ni massa espessa.

Embadurneu les carxofes en la pasta i fregiu-les en una paella amb abundant oli calent fins que us quedin ben daurades.

Un cop fregides, poseu-les en paper absorvent.

NOTA: Aquest arrebossat, és super cruixent! com a guarniment o per picar, acaben volant.... el podeu utilitzar també per arrebossar albergínies, pebrot, ceba, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada