dimarts, 31 de maig de 2011

BUNYOLS DE BACALLÀ




Ingredients:
300 g de bacallà remullat
1/2 vas de llet
2 cullerades de farina
2 grans d'all
2 ous
1 culleradeta de llevat en pols
julivert
oli per fregir

En un atuell fons, poseu els dos rovells de l'ou, tot reservant-ne les clares; afegiu-hi la farina i la llet. Treballeu els ingredients per formar una pasta homogènia.

Afegiu l'all i julivert picats, i el llevat.


Esmicoleu el bacallà i afegiu-lo a la pasta preparada. Deixeu-ho reposar 10 minuts. Bateu les clares de l'ou a punt de neu fort.


Després incorporeu-ho a la massa en l'últim moment i amb molt de compte, per tal que no es perdi la consistència.


Comproveu el punt de sal.


Escaldeu oli en abundància en una paella. Amb una cullera petita, preneu les porcions de pasta i poseu-les a fregir en oli ben calent.


Escorreu-los sobre paper absorbent o un drap net, per eliminar-ne l'excés d'oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada