diumenge, 15 de maig de 2011

CREMA DE CARBASSA



Ingredients:
Carbassa
1 ó 2 patates
1 ceba o porro
Aigua
1/2 pastilla de caldo vegetal
1 cullerada d’oli d’oliva
1 formatge tipus "El Caserio"
Crema de llet
Sal
Pebre (opcional)
Pernil salat tallat en tiretes

Peleu la carbassa i les patates i talleu a trossos.Peleu el porro o la ceba i poseu a bullir l’aigua on ja haureu dissolt la pastilla de caldo vegetal (si no en teniu, també pot ser de pollastre.


Afegiu una cullerada d’oli, i deixeu bullir fins que estigui tot ben cuit.

Escorregue-ho tot sense llençar tota l’aigua on hem bullit les hortalisses (després la podeu aprofitar per ajustar l’espessor de la crema al nostre gust)

Afegiu el formatget i batiu-ho amb una batidora fins que tingui la textura de crema i salpebreu (podeu anar afegint aigua de la cocció fins que us quedi una textura fina).

A l'últim moment tireu la crema de llet i berregeu-lo bé.(la crema de llet és opcional)

En el moment de servir, afegiu els talls de pernil salat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada