dilluns, 30 de maig de 2011

FLAMS D’ALBERGÍNIES AMB SALSA DE LLAGOSTINS



Ingredients:
2 albergínies
1/2 ceba
4 ous
1 got de llet descremada
1 got de llet evaporada
20 g. de margarina light
2 cullerades d'oli
sal i pebre

Per a la salsa:
caps de llagostins
1 porro
1 pastanaga
1 tomàquet
1 dent d'all
2 gots de brou de peix
1 gotet de de vi blanc
sal
Aquesta recepta està basada en una de les millors cuineres i amigues que he conegut: La Esther Miralles, propietària del restaurant El Fornell d'Aransa.
Peleu les albergínies i les cebes i talleu-les en daus. Salpebreu-les i passeu-les per la paella amb una mica d'oli i margarina fins que estiguin ofegades. Retireu-les i deixeu-les refredar
.
Barregeu els ous amb la llet evaporada i la llet descremada. Aboqueu la preparació sobre l'albergínia i la ceba freda, salpebreu-ho i passeu-ho tot per la batedora.

Poseu-ho a un motlle prèviament pintat amb oli i fiqueu al bany maría, a 180º, 45 minuts. Retireu i desmotlleu sobre una safata.

Prepareu la salsa: talleu les verdures i ofegueu-les amb els caps de llagostins i una mica de sal. Aboqueu el vi i el brou de peix i deixeu-ho reduir. Coloqueu-ho tot i serviu la salsa amb el pastís d'albergínies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada