POTAGE AMB "RELLENOS"



















Ingredients:
500 gr. d'espinacs
2 patates
2 ous durs
350 gr. de cigrons
2 grans d'alls
1 fulla de llorer
2 llesques de pa
1 pastilla d'Avecrem
Pebre vermell dolç
Sal
Oli

Per fer els "rellenos"
2 ous
Pa ratllat
All
Julivert
Sal

Oli

Primerament poseu a bullir els cigrons (prèviament remullats), quan estiguin fets afegiu els espinacs ben nets i tallats. Passats uns 15 minuts afegiu les patates tallades a daus, saleu. Mentrestant fregiu amb l'oli els 2 grans d'alls, la fulla de llorer, les dues llesques de pa i finalment tireu una cullerada de pebre vermell dolç (preferiblement fora del foc).

Piqueu tot el que heu fregit, juntament amb la pastilla d'avecrem i els dos rovells d'ou durs, execepte la fulla de llorer que la deixareu sencera i afegiu-ho tot al bullit.

Talleu en daus les clares que us han quedat dels ous durs i les poseu també al bullit.

Prepareu els "rellenos". Bateu els 2 ous juntament amb un gra d'all picat i julivert, saleu i aneu incorporant de mica en mica el pa ratllat fins que us quedi una pasta manipulable, no gaire espesa, perquè us quedaria molt compacte alhora de menjar-la. Amb aquesta pasta feu boles i fregiu-les amb abundant oli fins que us quedin ben daurades. I per últim afegiu-les al potage.

Comentaris