dijous, 26 de maig de 2011

ROTLLETS DE SALMÓ FUMAT



Ingredients:
Salmó fumat
Ous per fer una truita francesa
Sal
Oli d'oliva
1 ou més per adornar
Cogombres en vinagre
Unes tàperes
Cebeta fresca
Maionesa
Film transparent
Estireu el plàstic i talleu un tros

Poseu els talls de salmó formant un rectangle. Feu una truita a la francesa molt fineta i deixeu-la refredar.

Talleu els cogombres i la ceba a tires molt fines i afegiu sobre el salmó els cogombres, la ceba i les tàperes i a continuació cobriu amb la truita.

Cal que aneu en compte que el farcit no arribi fins la vora.

Enrotlleu com si es tractés d'un braç de gitano amb l'ajuda del plàstic. Com més estret us quedi, millor us anirà per tallar-lo.

Un cop enrotllat, emboliqueu-lo amb un altre plàstic com si fos un caramel, per donar-li més pressió.

Deixeu-lo reposar a la nevera durant unes hores.

D'altra banda, prepareu una mica de maionesa, feu coure un ou, partiu-lo per la meitat, i traieu el rovell, talleu-li una mica el cul perquè s'assenti a la safata i amb una mànega pastissera ompliu-lo de maionesa i guarniu-lo al gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada