diumenge, 15 de maig de 2011

SALSA BEIXAMEL


Ingredients:
Llet
1 o 2 cullerades de farina
1 cullerada de margarina
nou moscada
sal

Poseu una paella al foc i desfeu la margarina a foc lent. Una vegada desfeta afergiu una cullerada de farina i removeu fins que aquesta estigui ben desfeta amb la margarina. Si veieu que queda margarina desfeta sense barrejar-se amb la farina, afegiu una mica més de farina.

A continuació, afegiu la llet i no deixeu de remoure amb el foc lent per evitar que es facin grumolls. Poseu-hi tanta llet com considereu.

Si voleu una beixamel molt espessa, aneu afegint la llet a mida que la massa de farina i margarina va absorbint fins que considereu que està al vostre gust. Quan quedi tot ben lligat i comenci a fer xup xup, sense deixar de remenar, afegiu nou moscada i sal al vostre gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada