dijous, 12 de maig de 2011

SENGLAR EN ADOB



Ingredients:
2 kg de senglar
2 cebes
1 pastanaga
3 dents d'all
¼ l de vinagre
fulles de llorer
Julivert
Farigola
Pebre en gra
Oli
Sal

Col•loqueu el senglar en una cassola amb la pastanaga pelada i trossejada, les cebes ben picades, l'oli, els alls, el julivert, un fulla de llorer, el pebre en gra i la farigola. Quan tingueu tot afegit, ofegueu-lo fins que la carn quedi daurada.
A continuació agregueu mig litre d'aigua, el vinagre i el toc de sal. Poseu-lo a bullir a foc lent durant una mitja hora i després de la cocció, ho traieu del foc i ho deixeu en adob durant uns quatre dies, a la nevera.
Passats els dies, escorregueu la carn i la rostiu en el forn durant una hora i mitja, aproximadament, a foc fort. De tant en tant, anem ruixant-lo amb el brou de l'adob. Una vegada que la carn estigui al punt, barregeu el suc de la safata del forn i el que va quedar de l'adob, coent-lo fins que redueixi.
Una cop tingueu tots els passos fets, serviu el senglar amb la salsa que heu cuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada