diumenge, 15 de gener de 2012

BLINIS DE SALMÓ
















Ingredients:
100g de farina
1 culleradeta de sal
15g de llevat fresc
200ml de llet
1 ou
Oli d'oliva suau
Salmó fumat
Iogurt natural
Mostassa a l'antiga
Anet sec


Poseu la farina, la sal el llevat barrejat amb la llet i l'ou en el got del turmix i barregeu.

Deixeu-ho reposar uns 30 minuts a la nevera i quan ho hagueu de fer servir, unteu una paella amb mantega, poseu-la al foc i quan estigui ben calenta, tireu-hi un cullerot d´aquesta barreja cobrint el fons, segons si els preferiu finets com una crep o mes gruixuts, deixeu coure fins que veieu que es desenganxa per els cantons i llavors els hi doneu la volta. 
Per fer la salsa: barregeu el iogurt, la mostassa i unes gotetes d'oli d'oliva.


Munteu el plat: primer uns enciams variats a sota, el samó a tacs o a làmines, salseta i una mica d'anet sec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada