dimarts, 4 d’octubre de 2011

PATATES EMMASCARADES


















Ingredients (4 persones)
1,6 kg de patates
200 g de tall de botifarra negra
100 g de rostillons de cansalada
2 cullerades soperes d'all trinxat ben fi
Pebre
Sal


Coeu les patates, amb el mínim d'aigua possible, en una olla. En una paella a part, feu-hi les rostes de cansalada i traieu-les del suc. A la mateixa paella, ofegeu-hi el tall de la botifarra negra i, seguidament, el trinxat d'all. Un cop les patates siguin cuites, escorreu-les (deixant-hi un punt d'humitat), xafeu-les i afegiu-hi l'ofegat de botifarra. Rectifiqueu la sal i el perfum de l'all i serviu-les acompanyades de les rostes de cansalada

2 comentaris:

  1. I com es fan les rostes?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Has de comprar cansalada blanca, demana si està ja salada, si no ho està li poses força sal i la deixes un parell de dies.

      S'ha de fregir amb una mica d'oli a foc molt lent i d'aquesta manera et quedarà la rosta feta i la cotna cruixent. L'oli que deixi anar, és el que has d'utilitzar per tirar a les patates.

      El mateix sistema es fa pel trinxat. Te'l recomano.

      Salutacions,

      Elimina