dimarts, 30 de juliol de 2013

LLUÇ AL FORN FARCIT DE SALMÓ I MAIONESA













Ingredients:
1 Lluç (màxim 1 quilo)
100 grs de salmó fumat
Maionesa (millor casera)
Sal

Aquesta recepta tenia moltes ganes de fer-la, és una recepta de la Beth, gran companya i amiga meva. Realment és molt fàcil de fer i queda "estupenda" per quan tens convidats.
Gràcies Beth!

Traieu les espines del lluç, saleu i unteu-lo amb la maionesa per les dues bandes i farcir-lo amb el salmó fumat.

Poseu-lo en  una safata de forn, cobriu-lo pel damunt amb més maionesa, fiqueu-lo al forn a 180º durant  20-25 minuts.

NOTA: També podeu afegir-hi  unes gambes o llagostins pelats.

1 comentari:

  1. T'acabo de trobar a través de lestevesreceptes.cat i després de donar un tomb pel teu blog, m'hi quedo! m'agraden força les teves receptes!

    ResponElimina