dijous, 28 d’agost de 2014

COCA AMB POMA CARAMELITZADA I FOIE

Ingredients:
Pasta de full
1 poma
1 tomàquet ratllat
Barreja d'enciams
1 magrana
25 gr de pinyons
25 gr de panses
Foie
Sucre moreno
Sal
Oli
Pebre
Reducció de vinagre de mòdena

Estireu la massa i unteu-la amb el tomàquet ratllat, sal, pebre i oli. Fiqueu-la al forn a 180 º durant 15 o 20 minuts, doneu-li la volta i coueu-la durant uns altres 15 o 20 minuts, fins que us quedi cruixent.

Talleu la poma a rodanxes molt fines i cobriu la massa amb les pomes, poseu ell sucre moreno pel damunt i cremeu amb un soplet de cuina fins que quedi caramel·litzat.

A continuació poseu la barreja d'enciam, el foie tallat, les panses, els pinyons, la magrana i regueu amb una mica de reducció de vinagre de mòdena.

NOTA: Podeu substituir la magrana per maduixes, gerds, etc. (segons temporada)

2 comentaris:

  1. que bona aquesta coca... aprofitant fruita de temporada és perfecta!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Que rico!!!
    Como no recuerdo si ya lo hice, aprovecho ahora para invitarte a participar en mi concurso de recetas de cocina
    No te pierdas el premio, se que te va a encantar. Es un lote de productos de reposteria creativa valorado en 50€.
    Me encantaría contar con una de tus delicias.
    Besitos

    ResponElimina