diumenge, 13 de novembre de 2011

ESPATLLA DE XAI AL FORN
















Ingredients:
1 Espatlla de xai
2 Porros
1 Ceba
2 Pastanagues
1 Fulla de llorer
6 Grans d'all
1 Copa de brandy
Sal
Pebre
Llard
1 Got d'aigua

Unteu l'espatlla amb llard i salpebreu. En una safata de forn poseu, les pastanagues, els porros, la ceba, els alls i el got d'aigua, finalment poseu damunt l'espatlla.

Fiqueu-la al forn previament escalfat a 180 º durant 4 hores.

Aneu regant cada 1/2 hora aproximadament amb el suc.

Vigileu que no es quedi sense, si veieu que es va quedant sec, afegiu aigua.

Quan hagi passat 2 hores, regueu amb el brandy i continueu la cocció.

Abans de servir (uns 15 minuts abans), unteu l'espatlla amb una mica més de llard i gratineu una mica per tal que agafi la textura cruixent.

NOTA: Podeu acompanyar amb unes patates tallades a daus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada