Ingredients:
Caramel líquid
4 ous
150 gr de sucre
2 tasses de pa esmicolat o galetes o magdalenes, etc.
250 ml de llet
250 ml de nata líquida
4 ous
150 gr de sucre
2 tasses de pa esmicolat o galetes o magdalenes, etc.
250 ml de llet
250 ml de nata líquida
1 ratlladura de pell de llimona
Agafeu un recipient apte per a microones i banyeu-lo amb el caramel, bateu els ous amb el sucre, afegiu el pa esmicolat, la llet, la nata líquida i la ratlladura de la pell de llimona.
Barregeu-ho tot i aboqueu-lo en el recipient, cobriu-lo amb paper film o amb la tapa del microones. Cuineu-lo durant 10 minuts aproximadament, fins que veieu que està ben quallat.
Deixeu-lo reposar fins que es refredi i desmotlleu-lo.
NOTA: Es pot servir sol o acompanyat amb nata.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada