dissabte, 21 d’abril de 2012

CROCANT














Ingredients:
Ametlla crua picada
Sucre
Aigua
Mantega

Poseu en una paella fonda l'ametlla i escalfeu-la poc a poc i sense deixar de remenar, tireu sucre fins que us quedi una mica coberta i continueu remenant.

Esquitxeu amb aigua, mulleu-vos només els dits.... removeu constantment, veureu que comença a bullir una mica i torneu a posar més o menys la mateixa quantitat de sucre, remeneu i torneu a esquitxar d'aigua.

Llavors veureu que comença a caramel·litzar-se i quan agafi el color torrat desitjat, esteneu-lo en una safata prèviament untada amb una mica de mantega, amb una forquilla aneu donant copets perquè no s'enganxin, quan es refredin ho podeu posar dins d'un pot de vidre... i ja teniu el crocant per a qualsevol tipus de postres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada