dissabte, 21 d’abril de 2012

FARCELLETS DE COL














Ingredients:
1 Col 
350 gr. de carn picada mig de porc mig de vedella
300 gr. de bolets
1 Ceba no massa gran 
1 All
1 Cullerada de salsa de tomàquet 
Julivert
1/2 l. de beixamel
Formatge ratllat

Separeu les fulles de la col amb compte de no espatllar-les i les poseu en aigua bullint amb sal. Les deixeu bullir uns 5 minuts.

Fregiu els bolets en oli d' oliva, quan comencin a estar fregits hi afegiu la ceba tallada a trossets, l'all, el julivert i el tomàquet. 

A part, fregiu la carn picada i, quan està cuita, l' afegiu la barreja de bolets. Ho tritureu tot junt i lligueu la pasta amb una mica de beixamel.

Agafeu la col i hi traieu les parts del tronc més fortes, i formeu els farcellets amb una cullerada de farcit. Potser que la col estigui una mica espatllada, llavors haureu d' anar fent pedaços, embolicant el farcit i apretant una mica fins que us quedi bé. 

Disposeu els farcellets en una plata per anar al forn. Cobriu per damunt amb la beixamel i poseu formatge ratllat i trossets de mantega. Fiqueu-lo al forn fins que es dori. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada