dissabte, 28 d’abril de 2012

TARTA D'OBLEES














Ingredients:
Un paquet d'oblees
Crema pastissera
250 gr de mantega
250 g de crocanti
150 g de sucre glas
1 culleradeta de rom
50 gr de fideus de xocolata
Cireres en almívar


Prepareu una crema pastissera (es pot fer amb flam Potax o Royal). Deixeu refredar la crema i mestrestant, batiu la mantega amb el sucre fins que us quedi una pomada i afegiu una culleradeta de rom (portser conyac, wisky o bayle's)  un cop feta afegiu el crocanti.

Quan la crema sigui tèbia, uniu ambdues barreges. Poseu una oblea en el fons d'un motlle desmuntable de la mateixa mida, poseu 4 cullerades del farcimenti esteneu-lo bé, una altra oblea, i així successivament, acabant amb una capa del farcit (utilitzeu unes 14 o 16 oblees). Adorneu-la al  gust (fideus o encenalls de xocolata, cireres, crocanti, etc...)

NOTA: Aquesta tarta és millor que la prepareu d'un dia per l'altre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada