dijous, 12 de març de 2015

ARRÒS INTEGRAL AMB ESPINACS


















Ingredients per a 4 persones:
300 grs d'arròs integral Nomen 
1 ou per persona
300 grs d'espinacs frescs
1 ceba
2 tomàquets
2 dents d'all
1 culleradeta de sucre
Caldo de verdures o pollastre
Oli
Sal
1 culleradeta d'orenga
Primerament amb una mica d'oli feu un sofregit amb la ceba, els grans d'alls picats i quan estigui ben fet, tireu el tomàquet que haureu ratllat prèviament, tireu una culleradeta de sucre, saleu i tireu una culleradeta d'orenga.
D'altra banda escaldeu els espinacs i escorregueu-los, a continuació barregeu-los amb el sofregit i doneu-les unes voltes.
Coeu l'arròs amb el caldo, segons el temps indicat en el paquet i quan sigui cuit barregeu-lo amb els espinacs i el sofregit.
Finalment fregiu els ous i acompanyeu-los amb l'arròs.
També podeu barrejar els ous amb l'arròs com un remenat.
NOTA: Els espinacs poden ser congelats. 

5 comentaris:

  1. Respostes
    1. Perdó, Isabel. Tens raó, els ous els ha de tirar a l'últim moment con si es tractés d'un remenat.

      Elimina
  2. Molt bo i molt sa Montse!!!
    Felicitats xef de la setmana!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. Moltes gràcies, Mercè Genís Simon!!! Ptnts

      Elimina