dimecres, 27 d’abril de 2011

MUS DE LLIMONA
















Ingredients:
4 fulles de gelatina
2 llimones
500 g de nata muntada amb 45 grs de sucre
3 clares muntades a punt de neu amb 40 g de sucre
Gelatina d'albercoc o de poma
Planxa de pa de pessic
Brandi
Confitura de gerds

Barregeu la pell ratllada de les llimones (només la part groga) amb el suc i les fulles de gelatina, prèviament remullades i escorregudes.

A continuació barregeu amb una mica de nata muntada i remeneu molt poc a poc i amb moviments envolvents, fins que us quedi ben lligat. Després aboqueu la resta de nata i remeneu.

Afegiu les clares muntades i remeneu sempre amb moviments envolvents.

Munteu un aro de la següent manera:

Tireu una part de la barreja fins una mica més de la meitat de l'aro, seguidament poseu una base de planxa de pa de pessic i pinteu-la amb una mica de brandi i confitura de gerds.

Torneu a posar la resta de la mus i acabeu amb una planxa de pa de pessic amb el brandi i la confitura de gerds, tenint en compte que aquesta ha d'anar tocant a la mus.

Fiqueu-lo a la nevera de 24 a 36 hores, també pot ser congelador, ja que al manipular-la resulta més fàcil.

Un cop passat aquest temps, gireu-la i cobriu la part d'adalt amb gelatina d'albercoc o gelatina de poma, adorneu al gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada