Ingredients:
4 fulles de gelatina
2
llimones
500 g de nata muntada amb 45 grs de sucre
3
clares muntades a punt de neu amb 40 g de sucre
Gelatina
d'albercoc o de poma
Planxa
de pa de pessic
Brandi
Confitura de gerds
Brandi
Confitura de gerds
Barregeu
la pell ratllada de les llimones (només la part groga) amb el suc i
les fulles de gelatina, prèviament remullades i escorregudes.
A
continuació barregeu amb una mica de nata muntada i remeneu molt poc
a poc i amb moviments envolvents, fins que us quedi ben lligat.
Després aboqueu la resta de nata i remeneu.
Afegiu
les clares muntades i remeneu sempre amb moviments envolvents.
Munteu
un aro de la següent manera:
Tireu
una part de la barreja fins una mica més de la meitat de l'aro,
seguidament poseu una base de planxa de pa de pessic i pinteu-la amb
una mica de brandi i confitura de gerds.
Torneu
a posar la resta de la mus i acabeu amb una planxa de pa de pessic
amb el brandi i la confitura de gerds, tenint en compte que aquesta
ha d'anar tocant a la mus.
Fiqueu-lo
a la nevera de 24 a 36 hores, també pot ser congelador, ja que al manipular-la resulta més fàcil.
Un
cop passat aquest temps, gireu-la i cobriu la part d'adalt amb
gelatina d'albercoc o gelatina de poma, adorneu al gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada