PA PIZZA














Ingredients:
Llesques de pa (preferiblement de pagès) i si són del Forn d'en Jordi de Martinet molt millor, aquí teniu la seva pàgina: http://forndenjordi.com/.
Salsa de tomàquet
Formatges, mozarel·la, roquefort, etc.
Orenga
Sal
Oli
Bacon


Poseu les llesques en una safata per anar al forn, embadorneu les llesques de pa amb el tomàquet, espolvoreu amb l'orenga i saleu una mica.  A continuació poseu el formatge damunt del tomàquet, (podeu fer les barreges de formartge que volgueu), jo en aquest, li he posat una mica de roquefort.

Per últim, afegiu el bacon, tireu pel damunt una mica d'oli i fiqueu al forn un 10 minuts aproximadament, depenent del vostre gust, si ho voleu més torrat o mes cru).

NOTA: Aquesta recepta, és ideal per aprofitar restes de pa, formatge, embotits, etc... podeu fer tantes varietats com vulgueu.

Comentaris