dijous, 2 de maig de 2013

TARTA DE FORMATGE AMB PANSES














Ingredients:
400 gr de formatge tipus Philadelphia
4 rovells d'ou
6 cullerades de sucre
4 iogurts de llimona
4 cullerades de farina de blat (Maizena)
Panses remullades amb vi Moscatell

Barregeu els rovells amb el sucre. Afegiu el formatge, els iogurts i la farina de blat de moro, passeu-ho tot per la batedora.

A continuació, enceneu el forn fort. Prepareu un motlle rodó i poseu la pasta preparada. Cada 15 minuts aneu abaixant el forn fins arribar als 45 minuts de cocció, aproximadament. Potser que necessiti més minuts, en aquest cas feu la prova típica de l'escuradents.

Les panses les heu d'afegir la segona vegada que abaixeu el foc.

NOTA: Aquesta recepta me la va recomanar l'àvia Remei i realment té un gust molt bo i té l'avantatge que la podeu conservar a la  nevera durant molt dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada