Ingredients:
Massa de pasta brisa
500 gr de bolets variats
1 ceba gran
1 gra d'all
50 gr de pinyons
Bàlsamic de Pedro Ximenez
Formatge de cabra
Sal
Oli
Julivert
Primer de tot, talleu en rectangles la massa de pasta i brisa i fiqueu-la al forn a 180º durant 15 minuts (prèviament escalfat durant 10 minuts).
Traieu-la del forn i reserveu-la.
En una paella amb oli poseu la barreja de bolets i fregiu-los durant 10 minuts aproximadament, passat aquest temps, afegiu-li la ceba picada i deixeu que es cogui a mig foc durant uns 10 minuts més. A continuació tireu l'all i el julivert ben picats i doneu-li unes quantes voltes. Afegiu seguidament el pinyons i un bon raig de la reducció de Pedro Ximenez, remeneu i deixeu durant 3 minuts que s'impregni bé tots els sabors.
Ara és el moment de muntar la torrada. Poseu damunt els bolets, uns talls de formatge de cabra, gratineu uns minuts i per últim regueu amb un fil del basàmic de Pedro Ximenez.
NOTA: Podeu fer les torrades amb pa i fer la barreja de bolets que més uns agradi. Jo en aquest cas he posat: rovellons, fredolics i ceps.
Oooohhh, m'encanta!
ResponEliminaD'aquesta fonda de Lles me m'han parlat força bé. què me'n dius tu?
Ptnts
Dolça
No fa gaire que han obert, i la veritat és que fan un menú de 15 € que val la pena. Qualitat molt bona, pots entrar a la seva Web i veure el menú que fan. Normalment el van renovant cada setmana. Si hi vas algun dia, ja em diràs que t'ha semblat. Petons.
Eliminawww.fondadomingo.org/
Una coca que soluciona un sopar improvisat, oi? Boníssima.
ResponEliminaSi, la veritat és que tenia a la nevera un paquet de pasta brisa i el vaig aprofitar per fer aquestes torrades de bolets. Van agradar molt.
EliminaPetonets,