dimarts, 6 de febrer de 2018

COCA DE LLARDONS AMB PASTA DE FULL
















Ingredients:
2 làmines de pasta de full
1 raig d'anís
75 gr de sucre
1 ou
Un grapat de pinyons
100 gr de llardons 


Esteneu una de les làmines de pasta fullada, punxeu-la amb una forquilla i amb un pinzell pinteu-la amb una mica d'anís. Pinteu amb l'ou batut els extrems de la làmina i poseu la meitat del sucre repartit amb els llardons picats o esmicolats.

Esteneu la segona làmina de pasta fullada i col·loqueu-la damunt de l'anterior procurant que coincideixin les vores. Pinteu tota la superfície amb ou batut, repartiu els pinyons i la resta del sucre i punxeu-la amb una forquilla, acabeu fent uns petits talls per tota la vora per tal de fer un acabat més bonic.

Fiqueu-la al forn a 200º C durant uns 20 minuts. 

Deixeu-la refredar i ja la teniu  a punt de consumir.

4 comentaris:

  1. Una coca de llardons... de les clàssiques ... com es nota que tenim el carnaval a la vora ;-D
    PTNTS
    Dolça

    ResponSuprimeix
  2. LA de pasta de full és la que més agrada a ma mare!

    ResponSuprimeix
  3. Después de la tortilla con butifarra y ajos tiernos esta coca de llardons, el broche de oro para celebrar los carnavales.Tu receta de la coca con pipas me gustó mucho
    Un besazo desde JUEGO DE SABORES

    ResponSuprimeix
  4. Aquesta coca de llardons es molt bona.

    ResponSuprimeix