dissabte, 22 de febrer de 2014

COCA DE LLARDONS AMB PASTA DE FULL














Ingredients:
2 làmines de pasta de full
1 raig d'anís
75 gr de sucre
1 ou
Un grapat de pinyons
100 gr de llardons 


Esteneu una de les làmines de pasta fullada, punxeu-la amb una forquilla i amb un pinzell pinteu-la amb una mica d'anís. Pinteu amb l'ou batut els extrems de la làmina i poseu la meitat del sucre repartit amb els llardons picats o esmicolats.

Esteneu la segona làmina de pasta fullada i col·loqueu-la damunt de l'anterior procurant que coincideixin les vores. Pinteu tota la superfície amb ou batut, repartiu els pinyons i la resta del sucre i punxeu-la amb una forquilla, acabeu fent uns petits talls per tota la vora per tal de fer un acabat més bonic.

Fiqueu-la al forn a 200º C durant uns 20 minuts. 

Deixeu-la refredar i ja la teniu  a punt de consumir.

2 comentaris:

  1. Una coca de llardons... de les clàssiques ... com es nota que tenim el carnaval a la vora ;-D
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. LA de pasta de full és la que més agrada a ma mare!

    ResponElimina