diumenge, 16 de febrer de 2014

LLOM DE CÉRVOL ARREBOSSAT














Ingredients:
Llom de cérvol
Llet
Ou
Pa ratllat
All i julivert
Sal

Talleu el llom a rodanxes, saleu-lo i cobriu-lo amb llet durant un mínim de 2 hores. Passat aquest temps traieu-lo i passeu-lo per ou batut barrejat amb all i julivert, i a continuació arrebosseu-lo amb el pa ratllat.

Fregiu i serviu.

NOTA: Un cop tallada la carn, es pot donar uns cops amb la mà del morter per tal d'estovar-la una mica i sigui més tendre. El fet de posar-la també amb la llet fa que sigui més melosa. 

4 comentaris:

  1. Ah, caram, és bo que ens recordis aquest carn sana! I arrebossada deu quedar boníssima. petons!

    ResponElimina
  2. No he provat mai la carn de cèrvol.....Com m'agradaria fer-ho!!!!
    Salut!!
    Olga

    ResponElimina
  3. Jo sempre l'he menjat guisat, però arrebossat també te que quedar boníssim!!!

    ResponElimina
  4. questes carns tan "importants" sempre les he menjades guisades, en plats d'aquells de xup-xup. Segur que així deu estar boníssima també.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina