TARTA ESPIRAL DE VERDURES















Ingredients:
1 Làmina de pasta brisa 
Pastanagues
Pebrot vermell
Carbassó
Albergínia
4 ous
1/2 got de llet 
Sal i pebre negre

100 grs de formatge ratllat
1/4 de ceba
All i julivert
Pa ratllat


Talleu totes les verdures de manera allargada amb un pela patates, el pebrot l'haureu de tallar en tires molt fines, una vegada estiguin totes, folreu un motlle amb la massa i espolvoreu una mica amb pa ratllat.











A continuació, bateu un ou i barregeu-lo amb el formatge ratllat, l'all, el julivert i el 1/4 de ceba ben picada, salpebreu i poseu aquesta barreja fent una  capa damunt del pa ratllat  i  aneu posant les diferents verdures enrotllades de manera intercalada per anar jugant amb els colors, excepte les tires del pebrot que les afegireu al final.  Millor començar des del centre fins a fora.














Una vegada tingueu tota l'espiral acabada, intercaleu les tires de pebrot que havíeu reservat per tal de donar-li el toc de vermell entre les verdures. A continuació  bateu els 3 ous restants amb la llet, sal i pebre i ho tireu pel damunt, movent una mica el motlle perquè quedin tots els racons coberts i poseu al forn fins que quedi ben quallada i les verdures fetes, uns 40 minuts aproximadament.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada