diumenge, 23 de març de 2014

TARTALETES DE TRINXAT














Ingredients:
2 paquets de tartaletes de blat de moro d'Ikea
1/2 kg de col verda d'hivern
1/2 kg. de trumfes (patates)
Cansalada blanca (rosta)
2 grans d'alls

Poseu una olla al foc amb aigua. Quan bulli tireu un pessic de sal, la col a trossos i les trumfes pelades i trossejades. Ho deixeu bullir durant 25-30 minuts.

Una vegada bullit, escorreu-ho bé tot i poseu la col i la patata en un bol o en una cassola.
Fregiu la cansalada a foc lent fins que quedi ben feta i la cotna ben cruixent. 

Trinxeu els dos grans d'all  i afegiu-los a la col i la patata, a continuació tireu l'oli d'haver fregit la cansalada ben calent i amb l'ajuda d'un trinxant, xafeu-lo tot bé fins que us quedi tot ben barrejat.

Farciu les tartaletes i adorneu-les amb un tall de rosta (cansalada).

1 comentari:

  1. Ja em veig a Ikea buscant aquestes tartalettes....!!! No em donis més idees!!! Petonarros!

    ResponElimina