Aquesta cuina està inspirada bàsicament en La Cerdanya, terra que porto a la sang i amb la qual em sento molt identificada, sense oblidar mai la meva Barcelona i una part de Conca, concretament el poble de Salvacañete. Vull aprofitar la creació d'aquest blog per agrair al meu fill David, a la meva mare Puri i al Toni que són aquelles persones que m'han inspirat i que sempre estan disposades a tastar els meus plats. Un petó per a tots ells. Montse
diumenge, 23 de març de 2014
TARTALETES DE TRINXAT
Ingredients:
2 paquets de tartaletes de blat de moro d'Ikea
1/2 kg de col verda d'hivern
1/2 kg. de trumfes (patates)
Cansalada blanca (rosta)
2 grans d'alls
Poseu una olla al foc amb aigua. Quan bulli tireu un pessic de sal, la col a trossos i les trumfes pelades i trossejades. Ho deixeu bullir durant 25-30 minuts.
Una vegada bullit, escorreu-ho bé tot i poseu la col i la patata en un bol o en una cassola.
Fregiu la cansalada a foc lent fins que quedi ben feta i la cotna ben cruixent.
Trinxeu els dos grans d'all i afegiu-los a la col i la patata, a continuació tireu l'oli d'haver fregit la cansalada ben calent i amb l'ajuda d'un trinxant, xafeu-lo tot bé fins que us quedi tot ben barrejat.
Farciu les tartaletes i adorneu-les amb un tall de rosta (cansalada).
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Ja em veig a Ikea buscant aquestes tartalettes....!!! No em donis més idees!!! Petonarros!
ResponSuprimeix