2 porros
Aigua
1 pastilla de caldo vegetal (opcional)
Aigua
1 pastilla de caldo vegetal (opcional)
1 cullerada d’oli d’oliva
2 formatgets tipus "El Caserio"
Sal
Pebre (opcional)
Sal
Pebre (opcional)
Peleu la carbassa i les patates i talleu a trossos.
Peleu i talleu el porro i la ceba. En l'olla que utilitzeu per fer la crema tireu l'oli i quan sigui calent fregiu el porro i la ceba, un cop estigui fet afegiu la carbassa i les patates, remeneu per tal que quedi tot ben barrejar i coeu una mica.
A continuació afegiu l'aigua i quan comenci a bullir, saleu i tireu la pastilla de caldo vegetal (també pot ser de pollastre). Coeu durant 20 minuts.
A continuació afegiu els 2 formatgets i tritureu tot amb l'ajuda d'una batedora fins que tingui la textura de crema i salpebreu.
Ingredients per la brandada de bacallà:
200 gr. de bacallà esqueixat dessalat
2 o 3 patates bullides i aixafades
2 alls
1 brik petit de crema de llet
oli d' oliva
2 o 3 patates bullides i aixafades
2 alls
1 brik petit de crema de llet
oli d' oliva
En una cassola amb oli d'oliva fregiu els alls i lleugerament el bacallà. Afegiu les patates.
Aboqueu la crema de llet i ho passeu per la batedora.
Torneu a posar-ho al foc fins que bulli uns 2 minuts. Rectifiqueu de sal. Si us queda massa espès hi podeu afegir llet.
Alhora de muntar el plat, poseu una cullerada de brandada en el mig del plat i afegiu la crema pel voltant.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada