diumenge, 8 de juny de 2014

OUS FARCITS DE TONYINA














Ingredients:
2 Ous per persona
2 Llaunes de tonyina
Maionesa (casolana millor)
Tires de pebrot escalivat (opcional)


Bulliu els ous, i un cop estiguin durs, els refredeu en aigua molt freda per pelar-los millor.

Un cop pelats, obriu-los per la meitat i traieu el rovell.

En un bol barregeu la tonyina escorreguda amb els rovells d'ou (reserveu 2 rovells per decorar) i la maionesa i amb aquesta massa farciu els ous.

Un cop teniu la pasta feta, farciu-los amb l'ajuda d'una cullera o bé una màniga pastissera.

Ratlleu els rovells reservats i poseu pel damunt del farcit.

NOTA: Podeu decorar-los amb olives farcides, amb gambes, etc.

2 comentaris:

  1. Un clàssic... boníssim i que ve moooolt de gust ara que comencen les caloretes.

    Com està la cosa de la calor per aquí dalt Montse? Aquí, aquest cap de setmana és el primer que realment en fa. I el proper pujarem ;-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja saps Glòria, que aquí dalt per molta calor que faci, es pot aguantar perfectament.

      Elimina