dimecres, 3 de desembre de 2014

NATXOS GRATINATS















Ingredients:
1 bossa de natxos naturals (sense cap sabor)
Formatge ratllat (3 formatges)
Salsa mexicana sabor suau
Salsa de formatge

Disposeu els natxos en una safata apta pel forn, afegiu damunt de cada natxo una cullerada de salsa de formatge, després una de salsa mexicana, afegiu el formatge ratllat per sobre i gratineu-los. 

Un cop trets del forn emplateu-los i podeu una mica més de salsa mexicana pel damunt (opcional).

Podeu trobar diferents marques d'aquestes salses, la veritat és que totes estan molt encertades.


6 comentaris:

  1. No els hem provat mai gratinats...això els agradarà a les peques!!! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que us agradarà a tots. Ja em diràs. Ptnts

      Elimina
  2. Això ens agradarà segur!!!
    Per cert, vam fer el pernil a l'agredolç... bo,bo,boooooo!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra saber que com a bona cerdana, vas cuinar i tastar el pernil a l'agredolç. A veure si publiques la recepta per donar a conèixer aquest plat típic, que segons com, s'està perdent. Ptnts

      Elimina
  3. MMmmm....què bons!!! Recepta apuntada!!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina