dijous, 4 de desembre de 2014

POLLASTRE AMB AMETLLES A L'ESTIL XINÈS















Ingredients:
4 pits de pollastre, sense pell
2 cebes
1 pebrot verd
1 pebrot vermell 
Oli verge extra

Sal
Pebre 
40 g de salsa de soia
50 g d'ametlles torrades
5 cullerades de ketchup
4 o 5 gotes de salsa de tabasco
30 g de caramel líquid
2 culleradetes de maicena (dissoltes en ½ got d'aigua)
Arròs a l'estil peruà


Poseu oli en una paella i quan sigui calent, tireu la ceba, el pebrot verd i el pebrot vermell prèviament tallat a trossos no massa petits. Saleu. Ofegueu-ho durant uns 10/15 minuts a foc viu, un cop passat aquest temps, retireu-ho del foc i reserveu-ho.











A continuació, talleu el pollastre, salpebreu-lo i passeu-lo per una paella amb una mica d'oli fins que sigui cuit.











En un bol barregeu la salsa de soja, les gotes de tabasco, el caramel líquid i les dues culleradetes de maicena prèviament dissoltes en 1/2 got d'aigua. Remeneu bé i ho aboqueu al pollastre. A continuació afegiu les verdures reservades i les ametlles. 











Doneu-li unes quantes voltes, pel tal que us quedi tot intregrat i coueu durant uns 10/15 minuts a foc baix perquè faci el xup-xup.

NOTA: Si acompanyeu el plat amb un arròs blanc tindreu un plat únic i molt saborós. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada