diumenge, 29 de març de 2015

TIRAMISÚ SENSE OU



















Ingredients:
500 grs de nata per muntar
250 gr de formatge mascarpone 
85 g de sucre llustre
1 sobre sucre vainilla optatiu
Bescuits de soletilla o pa de pessic normal 
1 tassa i mitja de cafè fred barrejat amb tres cullerades d'Amaretto o de conyac
Cacau en pols

Munteu la nata i afegiu el sucre llustre i el sucre de vainilla, afegiu el formatge mascarpone i bateu bé amb la batedora de varetes.

En un motlle desmotllable o amb l'ajuda d'un aro, poseu una capa de soletilles o de pa de pessic tallat en tres, i suqueu amb el cafè. A sobre, poseu la crema i damunt cacau empolvorat amb l'ajuda d'un colador. Torneu a repetir fins acabar l'última capa amb la crema i empolvorada amb cacau.

Deixeu-lo reposar unes dos hores com a mínim dins la nevera.

5 comentaris:

  1. Mmmmm el tiramisú m'agrada de totes maneres, nosaltres podem menjar ous però pels intolerants és una bona recepta, felicitats!
    Ptons
    Anna

    ResponElimina
  2. Ja fa molt de temps que no dic mai que no a una bona recepta!! És igual si és amb ou o sensa, amb gluten o sense amb... o sense!! M'agrada tot i aquest tiramisú fa MOLT bona pinta!! :)
    Em quedo per aquí!
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. UUuaauaauuuu!!!! Què bo!!!! I si em convidessis a un trosset????
    Petonets, Montse!!
    Olga

    ResponElimina
  4. El provaré a l'estiu...que sempre pateixo amb l'ou!!! Petonarros!!!

    ResponElimina