dimecres, 24 de juny de 2015

PASTÍS D'ANIVERSARI CENTENARI CADÍ



















Participo en el concurs del centenari de Cooperativa Cadí amb aquest pastís. 
Podeu efectuar el vostre vot en aquest link:

https://www.facebook.com/cadicooperati…/app_1609254062677762

Ingredients pa de pessic:
6 ous
180 gr de farina
155 gr de sucre
3 sobres de sucre de vainilla

Separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb els dos sucres fins que es dobli el seu volum.













Afegiu la farina tamitzada, i barregeu-ho bé fins que no quedi cap grumoll.

Munteu les clares a punt de neu fort i afegiu-les suaument a la massa, amb moviments envolvents. 













Preescalfeu el forn.

Aboqueu la massa en el motlle prèviament untat amb mantega perquè no s’enganxi













Coueu-lo al forn durant 30 minuts a 180º.















200 grs d'almívar per embadurnar el pa de pessic:
100 gr d'aigua
100 gr de sucre
2 cullerades de Grand Marnier

En un cassó poseu a bullir durant 5 minuts tots els ingredients i reserveu aquest almívar pel pa de pessic.















Ingredients buttercream:
500 gr de mantega Cadí
1 sobre de sucre de vainilla
500 gr de sucre llustre
100 ml de llet
25 gr de licor Gran Marnier
4 cullerades de Nutella

Poseu a la batedora la mantega, la llet, el licor, el sucre llustre i el sobre de vainilla, i comenceu a batre-ho tot a velocitat lenta, per tal que els ingredients es barregin bé


















D'altra banda, separeu 300 gr de buttercream i barregeu-la amb les 4 cullerades de Nutella, fins que us quedi ben integrat.

Talleu en dos parts el pa de pessic, i embadorneu cada part amb l'almívar.













A continuació ompliu amb la buttercream de Nutella la primera capa de pa de pessic.












Poseu al damunt l'altra capa de pa de pessic i ompliu aquest cop amb la buttercream de vainilla













així successivament fins acabar amb l'últim tall de pa de pessic.

Comenceu a posar la mantega primerament pels costats, amb l'ajuda d'una paleta, un cop tingueu ben untat els costats, procediu a untar la part del damunt.













A continuació fiqueu-la dins una màniga pastissera amb la boca d'estrella i adorneu els voltans  amb unes roses.

Finalment, adorneu el voltant del pastís amb amb xocolata.


3 comentaris:

  1. Hola Mussola

    Un pastis tant maco com segur que deliciós, per mi Cadí es la meva primera i millor marca de tota la vida,.....la seva mantega hummm i dels seus formatges....a casa no en volen d´altres

    Per molts anys Cadí

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  2. Quin pastís més bonic.Aviam si tens sort!

    ResponElimina
  3. Montse....ets una artista!! Quin pastíss!!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina