PASTÍS D'ANIVERSARI CENTENARI CADÍ



















Participo en el concurs del centenari de Cooperativa Cadí amb aquest pastís. 
Podeu efectuar el vostre vot en aquest link:

https://www.facebook.com/cadicooperati…/app_1609254062677762

Ingredients pa de pessic:
6 ous
180 gr de farina
155 gr de sucre
3 sobres de sucre de vainilla

Separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb els dos sucres fins que es dobli el seu volum.













Afegiu la farina tamitzada, i barregeu-ho bé fins que no quedi cap grumoll.

Munteu les clares a punt de neu fort i afegiu-les suaument a la massa, amb moviments envolvents. 













Preescalfeu el forn.

Aboqueu la massa en el motlle prèviament untat amb mantega perquè no s’enganxi













Coueu-lo al forn durant 30 minuts a 180º.















200 grs d'almívar per embadurnar el pa de pessic:
100 gr d'aigua
100 gr de sucre
2 cullerades de Grand Marnier

En un cassó poseu a bullir durant 5 minuts tots els ingredients i reserveu aquest almívar pel pa de pessic.















Ingredients buttercream:
500 gr de mantega Cadí
1 sobre de sucre de vainilla
500 gr de sucre llustre
100 ml de llet
25 gr de licor Gran Marnier
4 cullerades de Nutella

Poseu a la batedora la mantega, la llet, el licor, el sucre llustre i el sobre de vainilla, i comenceu a batre-ho tot a velocitat lenta, per tal que els ingredients es barregin bé


















D'altra banda, separeu 300 gr de buttercream i barregeu-la amb les 4 cullerades de Nutella, fins que us quedi ben integrat.

Talleu en dos parts el pa de pessic, i embadorneu cada part amb l'almívar.













A continuació ompliu amb la buttercream de Nutella la primera capa de pa de pessic.












Poseu al damunt l'altra capa de pa de pessic i ompliu aquest cop amb la buttercream de vainilla













així successivament fins acabar amb l'últim tall de pa de pessic.

Comenceu a posar la mantega primerament pels costats, amb l'ajuda d'una paleta, un cop tingueu ben untat els costats, procediu a untar la part del damunt.













A continuació fiqueu-la dins una màniga pastissera amb la boca d'estrella i adorneu els voltans  amb unes roses.

Finalment, adorneu el voltant del pastís amb amb xocolata.


Comentaris

  1. Hola Mussola

    Un pastis tant maco com segur que deliciós, per mi Cadí es la meva primera i millor marca de tota la vida,.....la seva mantega hummm i dels seus formatges....a casa no en volen d´altres

    Per molts anys Cadí

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  2. Quin pastís més bonic.Aviam si tens sort!

    ResponElimina
  3. Montse....ets una artista!! Quin pastíss!!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada