dimarts, 10 de maig de 2016

ESPAGUETIS DE CARBASSÓ
















Ingredients:
1 carbassó gran per persona
Tomàquet fregit
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Aigua 
Sal i pebre

Renteu bé el carbassó i talleu els extrems. Amb l’ajut d’una mandolina, d’un pela verdures o d’un spiralizer, talleu el carbassó en espirals o cintes.







En una paella amb una mica d’oli d’oliva, afegiu els espaguetis de carbassó amb mig got d’aigua i cuineu-lo a foc fort durant uns minuts fins que s’estovin i es quedin al vostre gust.
Jo, en aquest cas els vaig posar uns 5 minuts al microones.
Un cop saltats, els podeu amanir amb sal i pebre, la salsa de tomàquet i el formatge ratllat.







NOTA:
Amb una salsa pesto són boníssims , a la carbonara, saltejats amb uns allets, amb pernil salat, etc.
A partir d’aquí, el que se us acudeixi! 

2 comentaris:

  1. Els he fet un parell de vegades, i els trobem ben bons!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Montse, molt originals!!! No tinc cap "artilugi" que els talli així!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina