TRUITA FARCIDA PRIMAVERA


Ingredients:

4 patates mitjanes
1 ceba gran
6 ous grossos
Oli d'oliva
Sal
Ingredients pel farciment:
Maionesa casolana
Tonyina al natural
Carn de cranc o Krisia
Preparació del farcit:
Feu la maionesa casolana, amb un ou, oli, sal i un rajolí de vinagre o llimona.
Barregeu en un bol la tonyina  prèviament xafada amb una forquilla, amb el Krisia o carn de cranc picada i la maionesa. Reserveu.
Preparació de la truita:
Talleu les patates en làmines irregulars i la ceba filitejada. Poseu l'oli en una paella grossa i afegiu la patata i la ceba, saleu i remeneu.

Tapeu la paella i poseu-la a foc baix.

Deixeu que es vagi fent a poc a poc durant 20-25 minuts. Remeneu de tant en tant.

Quan ja estigui ben tendra i hagi agafat color daurat, retireu-ho de la paella.

Mentre bateu els ous i incorporeu la patata i la ceba. Barregeu-ho bé.

Poseu una mica d'oli en una paella més petita (24 cm) i l'escalfeu a foc mig-alt. Quan estigui calent, aboqueu la barreja de l'ou. Sacsegeu una mica perquè no s'enganxi.

Quan estigui cuita d'una banda, tombeu la truita. Jo faig servir un tombatruites, el mullo amb una mica d'aigua per tal que no s'enganxi res. Giravolteu la paella, subjectant bé el tombatruites, i deixeu-la lliscar a la paella per coure-la per l'altre costat.
Un cop freda, l'obriu per la meitat, com si d'un entrepà es tractés i la farciu amb la barreja que teníeu reservada.











Finalment adorneu amb maionesa per sobre i amb tomàquets xerri, cibulet, olives, i blat de moro, feu un dibuix de flors.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada