dilluns, 28 de novembre de 2016

MAGDALENES I CAKE DE MANDARINES AMB GLACEJAT DE MANDARINES I XOCOLATA




















Ingredients:
4 mandarines
3 ous
250 g de farina integral
200 g de sucre
1 sobre de sucre de vainilla
100 ml de llet
100 ml d'oli d'oliva 0,4º
15 gr de llevat Royal
50 g de llavors de xocolata
140 g de sucre glass
4 pastilles de xocolata negra per a cobertura

Mantega per engreixar el motlle o spray

Primer de tot, preescalfeu el forn a 180º.

A continuació, poseu dins el got de la picadora 3 mandarines amb la seva pell, traient les llavors si en tenen, i la part més blanca de la pell, per tal que no ens amarguin. Tritureu-les fins que us quedin ben picades.

Seguidament afegiu el sucre, l'oli, els ous i la llet. Barregeu-ho bé amb l'ajuda d'una batedora elèctrica.

D'altra banda, barregeu la farina amb el llevat i aboqueu-ho amb els ingredients anteriors, procurant que us quedi tot ben integrat. A continuació afegiu les llavors de xocolata i aboqueu la mescla dins els motlles prèviament untats amb mantega o amb l'spray anti adherent. i enforneu durant 30 minuts, depenent de cada forn. Com de costum, feu la prova de l'escuradents, si quan punxeu us surt sec, traieu-lo del forn, sinó deixeu-lo uns cinc o deu minuts més.

Espereu que es refredi una mica per desmotllar-lo.

Glacejat:
Expremeu la mandarina restant i barregeu el suc amb 140 g de sucre glass, remeneu bé fins que us quedi una pasta ni molt espessa, ni molt líquida. Tireu-la per sobre del cake i/o les magdalenes i un cop estigui ben seca, desfeu al microones o al bany Maria la xocolata i amb l'ajuda d'un cullera decoreu pel damunt del glacejat.



3 comentaris:

  1. Són de llagrimeta Montse, tant en format cake com.en magdalena 😋😋😋😋
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Aquest glassejat m' ha enamorat! Ha de ser taaant bo..!

    ResponElimina
  3. Montse, que bones! El glacejat de mandarina és total!
    M'agraden les dues presentacions....perfectes!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina