diumenge, 12 de març de 2017

ROQUES DE XOCOLATA

















 
Aquestes roques la primera vegada que les vaig provar van ser a casa de la Pilar Gros d'Aransa. Em van agradar molt, eren de Corn Flakes i xocolata.
D'altra banda la Roser companya de feina, em va suggerir de fer-les amb tres xocolates i afegint-hi avellanes i nous.
Gràcies a totes dues per haver-me inspirat a fer aquests dolços, els quals els he anomenat: ROQUES DE MUSSA. 

Ingredients:
250 g de xocolata de cobertura (negra, amb llet i blanca)
100 g de Corn Flakes, Especial K o qualsevol altre cereal
40 g d'avellanes
30 g de nous

Piqueu amb una mà de morter les nous i avellanes.

Els cereals els podeu trencar una mica amb els dits i barregeu-ho amb els fruits secs.

D'altra banda, desfeu al bany maria la xocolata i un cop desfeta aboqueu la barreja anterior.

Poseu paper de forn i aneu fent muntanyetes amb l'ajuda d'una cullera. Deixeu-ho refredar i ja tindreu unes roques boníssimes.

3 comentaris:

  1. Montse, quina passada! M'han agradat molt aquestes roques de Mussa! No em faria res venir i tastar les que tu has preparat!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Bones, i amb el puntet de "vellanes" que jo les posaré de Reus 😋😋😋mmmmm
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que et quedaran boníssimes amb les "vellanes" de Reus. Una abraçada

      Elimina