dilluns, 19 de juny de 2017

GLASSEJAT DE XOCOLATA EFECTE MIRALL
Ingredients:
50 g d'aigua
225 g de nata
315 g de sucre
105 g de cacau en pols
12 g de gelatina
70 g d'aigua per hidratar gelatina


El glassejat de mirall és un recobriment perfecte per a pastissos i fins i tot una mousse. No us només aportarà un acabat perfecte sinó que a més farà les delícies de tots amb el seu dolç i intens sabor a xocolata. 

Si seguiu aquests passos, la cobertura estarà tan llisa i brillant que fins i tot us podreu reflectir-vos en ella, com si d'un mirall es tractés.

Per començar, heu d'hidratar les fulles de gelatina en els 70 g d'aigua. Els 50 g restants d'aigua els barregeu amb el sucre, el cacau en pols tamitzat i la nata i bulliu-lo durant 1 minut removent tot el temps per evitar que  es pegui en el fons de la casserola.Un cop acabat el temps de cocció, retireu-ho del foc i afegiu la gelatina hidratada amb aigua. Barregeu-ho bé, col·leu-lo per tal que no quedin grumolls i aconseguir una textura fina.Deixeu-lo que es refredi fins el punt d'aconseguir els 36º C. Una vegada aconseguida aquesta temperatura, ja podeu banyar el pastís o tarta o mus.NOTA: Si el glassejat es refreda massa, podeu escalfar-ho acuradament a foc molt baix o al microones per poder reutilitzar-ho.
     

1 comentari:

  1. El glaseado ideal para que tus tartas luzcan e impresionen.Gracias por tan excelente explicación.
    Petons
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponSuprimeix